ponedjeljak, 4. rujna 2017.

EON STARTUJE OD 5.9.

United Grupa, Telemach, SBB i Total TV lansiraju TV platformu najnovije generacije, EON. Na svim ekranima - tabletu, smart telefonu, računaru i sa najvećim brojem unaprijeđenih funkcionalnosti do sada, EON će zamijeniti postojeći D3GO. 

Uz to, velika novina je da će EON od samog starta biti dostupan i na smart televizorima, a tokom sljedeće godine pojavit će se i EON digitalni prijemnik putem kojeg će sve nove i intuitivne funkcije, osim na Smart televizoru, biti moguće i na svim ostalim uređajima.TELEVIZIJA PREKO SMART TV APLIKACIJE

Prvi put u regionu, uz EON, bit će omogućeno gledanje televizije preko Smart TV aplikacije, na televizorima najnovije generacije.
Gledanje EON-a na računarima je omogućeno preko svih pretraživača, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim softwerom (plugin-om), dok je za mobilne uređaje EON aplikacija dostupna na App Store-u ili Google Play Store-u.

LJEPŠI I JEDNOSTAVNIJI INTERFACE

Inovativni dizajn korisničkog interface-a EON-a omogućava jednostavno i intuitivno korištenje platforme, brzo pretraživanje i kreiranje liste omiljenih kanala, kao i aktiviranje podsjetnika za emisije koje želite da gledate.
Pretraživanje u Video klubu je mnogo brže i lakše i to prema naslovu, žanru, godini izdanja i ocjeni.

NASTAVI GLEDANJE NA DRUGOM UREĐAJU

Video klub je dobio još jednu funkcionalnost. EON omogućava da se započeto gledanje na jednom uređaju nastavi na drugom. Na ovaj način film ili serija čekaju vas tamo gdje ste stali, kada vama to odgovara.

GLEDAJ 7 DANA UNAZAD

Uz EON, umjesto dosadašnja 72 sata, moguće je gledati sadržaj do čak 7 dana unazad. To u Bosni i Hercegovini predstavlja najduži vremenski period za gledanje TV-a unazad

SVI KANALI NA SVIM UREĐAJIMA

Uz EON, sve kanale iz svog paketa moći ćete gledati na vašim omiljenim urađajima, bilo kada.

Apple iOS uređaji (mobilni, tablet)
EON aplikacija dostupna je na Apple Store-u. Korisnici iOS-a koji imaju uključeno automatsko ažuriranje odmah će biti prebačeni na EON, čija će ikonica zamijeniti postojeću D3GO.

Android uređaji (mobilni, tablet)
D3GO korisnici na Androidu u samo par koraka pristupit će EON-u. Na Play store-u bit će postavljena EON aplikacija koja će nakon preuzimanja odmah omogućiti novo i uzbudljivo EON iskustvo.

Desktop/laptop računari
Na računarima, preko svih pretraživača i bez dodatnih softvera (plug-inova), EON će od 5.9. biti na adresi www.eon.tv

Smart TV
Korisnicima Extra i Premium paketa EON je dostupan i na smart televizorima, modelima Sony i Samsung 2017. Treba da pristupe store-ovima televizora i instaliraju EON smart aplikaciju. Nakon instalacije, pojavit će se aktivacioni kod koji je potrebno da aktiviraju putem Moj Telemach portala u sekciji EON.

Tokom sljedeće godine pojavit će se i digitalni prijemnik pomoću koga će EON biti dostupan i na svim ostalim televizorima. Nova EON platforma će vaše iskustvo gledanja televizije učiniti nezaboravnim. 

Dobrodošli u EON - najbolji način da gledaš vrhunski TV sadržaj!

Nema komentara:

Objavi komentar